Home » Partners » KPMG

KPMG

Sector Financiële dienstverlening
Hoofdzetel Brussel
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Ja
Stagemogelijkheden Ja
Website www.mykpmg.be
Contact

Wie zijn we, wat doen we?

In een wereld die voortdurend in beweging is en steeds complexer wordt, helpt KPMG bedrijven en organisaties om zich succesvol aan te passen aan die razendsnel veranderende omstandigheden. Om risico’s en bedreigingen om te buigen in kansen. Onze audit-, fiscale- en adviesdiensten helpen ondernemingen om te groeien, om de risico’s efficiënt te beheren en om betere resultaten te halen. We streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, en dan is het cruciaal om volgehouden kwaliteit te blijven garanderen.

Geen hokjesdenken bij KPMG. Geen twee bedrijven of organisaties zijn gelijk, multinationals hebben andere vragen en andere noden dan KMO’s. KPMG zorgt voor een aanpak op maat van elke individuele klant en elke specifieke uitdaging. Onze experts werken samen in multidisciplinaire teams, waar we alle specialisaties en expertise bundelen die nodig is om elke opdracht tot een goed einde te brengen. We staan dicht bij onze klanten en begeleiden hen bij elke stap van hun transformatieproces. Van de prille probleemanalyse tot het monitoren en bijstellen van de oplossingen die we kunnen uitwerken.

KPMG België maakt deel uit van een groot internationaal netwerk. KPMG is actief in 156 landen, met meer dan 152.000 medewerkers. Die internationale kijk laat ons toe om nieuwe trends en evoluties snel op te pikken, en al even snel antwoorden te formuleren op die nieuwe uitdagingen. Met grenzen die steeds meer vervagen – tussen landen, markten of sectoren – helpt ons wereldwijd netwerk ons om bedrijven en organisaties wegwijs te maken op onbekend terrein. Om deuren te openen bij toekomstige partners en om ingewikkelde wetten en regels te begrijpen en toe te passen.

In België telt KPMG ongeveer 1.000 medewerkers. Eén voor één experts in hun vakgebied, één voor één gepassioneerde professionals. We leggen de lat hoog bij KPMG en zorgen ervoor dat onze medewerkers hun expertise en talent maximaal kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om juniors die nog aan de start van hun loopbaan staan of om ervaren krachten, onze mensen scholen zich het hele jaar door bij. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, om nieuwe inzichten te verwerven en door te geven, om topkwaliteit te leveren.

Bij de diensten die KPMG levert, zijn het onze geëngageerde en gedreven mensen die echt het verschil maken.

Welke jobs hebben we voor HIB-studenten?

Title vacancy

Link to vacancy

Junior Technology Consultant – Digital Transformation (September 2024) (General profile)

https://kpmg-career.talent-soft.com/job/job-junior-technology-consultant-digital-transformation-january-2024-or-september-2024-_460.aspx

Internship Technology Consultancy

KPMG – Internship Technology Consultancy (talent-soft.com)

Junior Technology Consultant – Digital Transformations Technical (September 2024)

KPMG – Junior Technology Consultant – Digital Transformations Technical (January 2024 or September 2024) (talent-soft.com)

Junior Consultant – Digital Procurement Transformations (September 2024)

https://kpmg-career.talent-soft.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=880&idOrigine=2906&LCID=2057

Junior Technology Consultant – Data Consultant (September 2024) (Technical profile)

https://kpmg-career.talent-soft.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=697&idOrigine=502&LCID=2057

Hoe solliciteren?

Solliciteer via www.mykpmg.be.