Home » Partners » Flexso

Flexso

Sector  IT-Consultancy
Hoofdzetel  Kontich
Mogelijkheid tot werken in het buitenland  Ja
Stagemogelijkheden  Ja
Website  www.flexso.com
Contact  

Wie zijn we, wat doen we?

Flexso zet als toonaangevend SAP consultancy bedrijf volledig in op de  nieuwste ontwikkelingen in bedrijfssoftware en bouwt mee aan de digitale economie van morgen. De oneindige mogelijkheden van Industry 4.0 zorgen voor een grote (r)evolutie in bedrijfsprocessen.

Waar innovatie lonkt, daar vind je Flexso. Ieder jaar ontvangen wij met open armen enthousiaste en gemotiveerde studenten voor een stage of job. Wij delen onze kennis en jij zet je eerste stappen in een boeiend avontuur. In een wereld die nooit stilstaat. Bij Flexso zit je goed én op de eerste rij.

Hier is iedereen hélemaal zichzelf, en dat is wat ons verbindt. We zijn een enthousiaste en gepassioneerde bende, gedreven door ondernemingszin en teamspirit. De blik vooruit en de voeten op de grond. Onze waarden en mensen vinden we belangrijker dan de cijfers. En de inspirerende projecten bij gerenommeerde klanten, die zorgen ervoor dat we elke morgen met goesting opstaan. Dat is werken bij Flexso.

Welke jobs hebben we voor HIB-studenten?

Heb je interesse in het optimaliseren van bedrijfsprocessen: logistics, production, supply chain, finance, HR, CRM,…? Ben je communicatief en open? Wil je veel afwisseling, kansen en continu bijleren in een innovatieve IT omgeving? Dan is een job als Junior Business Consultant SAP of Junior Data Analytics Consultant misschien wel iets voor jou! Lees er alles over op onze website. SAP… say what? SAP is dé marktleider wereldwijd in bedrijfsoftware, a.k.a. ‘Enterprise Application Software’, en biedt een onovertroffen portfolio aan apps die bedrijven ondersteunen in alle aspecten en dimensies van hun processen: ERP, CRM, HCM, E-Commerce, Analytics, … you name it! Flexso helpt heel wat uiteenlopende bedrijven (UGent, KBC, Audi, Lotus Bakeries, Ab Inbev, Colruyt,…). Groot of klein, nationaal of internationaal. Geen twee dagen zijn hier dezelfde. Werken bij Flexso is werken voor je klanten, maar ook bij je klanten. Wil je een project in het buitenland doen? Of toch liever wat dichter bij huis? Mogelijkheden genoeg. Je komt telkens in interessante omgevingen terecht, met boeiende projecten en ambitieuze klanten.

Mogelijkheden qua starterstrajecten en internships

Met je diploma vers op zak wil je er natuurlijk zo snel mogelijk invliegen! Hoe ziet de eerste periode er na de start uit?

  1. Vooraleer we je echt loslaten wacht er je nog een doorgedreven opleidingstraject ‘Junior Flexso Academy’ (september).  Gedurende een praktisch opleidingsprogramma van 4 weken stomen enthousiaste collega’s je helemaal klaar tot een volwaardige SAP consultant. Want goed begonnen is half gewonnen!

  2. Natuurlijk gaat er niets boven praktijkervaring. Afhankelijk van de projectplanning draai je al heel snel mee om al doende te leren. Deze puzzel leggen we steeds in overleg zodat elke nieuwe uitdaging volledig past bij jouw interesses en sterktes. En uitdagingen, die hebben we hier in overvloed!

  3. Mentorship. Al van bij de kick-off wordt er een ervaren collega toegewezen die jou volledig wegwijs maakt in de wondere wereld van SAP. Hij of zij tekent samen met jou je persoonlijke roadmap uit die je de komende maanden/jaren zal gaan volgen. Deze mentor is altijd beschikbaar voor eender welke vraag je maar kan hebben. Maar ook bij alle andere collega’s kan je steeds terecht.

 

Of zoek je nog een fijne stageplaats waar je veel kunt bijleren en zelf een project kunt uitwerken? Bij ons word je een volwaardig deel van het team, en krijg je de ruimte om bij te leren en een echte bijdrage te leveren. We zijn heel benieuwd naar jouw frisse ideeën! Klaar voor de stage van je leven? Bekijk dan zeker deze vacature Stagiair Business Consultancy eens!

Hoe solliciteren?

Wil je graag deel uitmaken van ons sterk team? Laat van je horen en stuur jouw motivatie naar  of solliciteer via www.flexso.com.