Home » Partners » Flexso

Flexso

Sector  IT-Consultancy
Hoofdzetel  Kontich
Mogelijkheid tot werken in het buitenland  Ja
Stagemogelijkheden  Ja
Website  www.flexso.com
Contact  

Wie zijn we, wat doen we?

Als toonaangevende en innovatieve partner van SAP zet Flexso sterk in op de laatste nieuwe technologieën en oplossingen, zowel on-premise als in de cloud. Met de nieuwste generatie ERP software verbeteren we bedrijfsprocessen en bouwen we mee aan de digitale economie van morgen. De mogelijkheden van Internet of Things, predictive analysis en big data komen binnen handbereik.

Tijdens onze jarenlange ervaring bouwden we een uitstekende reputatie op bij klanten en collega’s. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en samen met de klant een betrouwbare relatie uit te bouwen. Bij elk project zoeken we naar de juiste fit tussen consultant en klant. Kennisdeling is de kern waar alles om draait, naar onze klanten toe, maar zeker ook tussen onze eigen collega’s.

Daarnaast heeft Flexso een open bedrijfscultuur met toffe collega’s en leuke feestjes. We bieden de beste omkadering waarin iedereen zich verder kan ontplooien.

Een aantal feiten en cijfers op een rij:

  • Ons team telt meer dan 200 SAP-consultants
  • Omzet van meer dan 36 miljoen euro per jaar
  • Flexso groeit gemiddeld 20% per jaar
  • Een uitzonderlijk laag personeelsverloop (minder dan 5%)
  • We werken voor meer dan 120 actieve klanten
  • Onderdeel Cronos Groep (5000 consultants)

Flexso groeit al 14 jaar maar blijft enthousiast investeren in nieuw talent!

Welke jobs hebben we voor HIB-studenten?

Heb je interesse in het optimaliseren van bedrijfsprocessen: logistics, production, supply chain, finance, HR, CRM,…? Ben je communicatief en open om met interne/externe klanten langdurige relaties op te bouwen? Wil je veel afwisseling, kansen en continu bijleren in een innovatieve IT omgeving? Dan is een job als Junior Business Consultant SAP misschien wel iets voor jou! Lees er alles over op onze website.

Mogelijkheden qua starterstrajecten en internships

Met je diploma vers op zak wil je er natuurlijk zo snel mogelijk invliegen! Hoe ziet de eerste periode er na de start uit?

  1. Nog even geduld! Vooraleer we je echt loslaten wacht er je nog een doorgedreven opleidingstraject in het domein dat jouw voorkeur heeft. Logistics, finance, HR, supply chain, CRM,… Meer zelfs, bij Flexso is het levenslang bijleren en kennis delen met andere collega’s. Opleiding is bij ons volledig op maat en steeds doelgericht.
  2. Natuurlijk gaat er niets boven praktijkervaring. Afhankelijk van de projectplanning draai je al heel snel mee om al doende te leren. Ook deze puzzel leggen we steeds in overleg. Onze feestjes kunnen dan nog zo fantastisch leuk zijn, alles valt of staat bij een boeiend project waar jij je verder kan ontplooien.
  3. Mentorship. Al van bij de kick-off wordt er een ervaren collega toegewezen die jou volledig wegwijs maakt in de wondere wereld van SAP. Hij of zij tekent samen met jou je persoonlijke roadmap uit die je de komende maanden/jaren zal gaan volgen. Deze mentor is steeds beschikbaar voor eender welke vraag je maar kan hebben. Maar ook bij alle andere collega’s kan je terecht. Teamplay en kennisdeling zit echt in ons DNA!

Zoek je nog een fijne stageplaats waar je veel kunt bijleren en zelf een project kunt uitwerken? Ieder jaar ontvangen we enkele stagiairs met open armen. Wij delen onze kennis en jij kunt een eerste stap zetten naar een boeiende job.

Hoe solliciteren?

Wil je graag deel uitmaken van ons sterk team? Solliciteren kan via . We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor om verder kennis te maken en de Flexso-sfeer te komen opsnuiven.