Home » Partners » Bank Van Breda

Bank Van Breda

Sector Bank en financiële dienstverlening
Hoofdzetel  Antwerpen
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Nee
Stagemogelijkheden Mogelijk in beperkte mate, steeds op aanvraag
Website www.bankvanbreda.be / jobs.bankvanbreda.be
Contact 03 217 53 33 /

Wie zijn we, wat doen we?

Je kent Bank J.Van Breda & C° ongetwijfeld als een professionele bank. Een bank die luidop durft zeggen dat ze er niet voor iedereen is – enkel voor ondernemers en vrije beroepen. En in die strenge focus zit heel veel van ons dna.

We kiezen er resoluut voor om een adviesbank te zijn. Een bank waar cliënt en bankier een échte vertrouwensband met elkaar opbouwen. Dat betekent dat we in méér geïnteresseerd zijn dan in de cijfers en de balansen van onze ondernemers: we kennen graag hun dromen en ambities. Want die helpen waarmaken, dát is onze missie.

Ondernemers zijn meer dan hun bedrijf. En vrije beroepers zijn meer dan hun beroep. Ook dat zien we in. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens achter het bedrijf en verdiepen we ons in persoonlijke vermogensplanning en successie. Zodat onze cliënten met hun hele financiële huishouding tot bij ons kunnen komen.

Bank de Kremer is ons nieuwste lid van de familie, geruggesteund door de kennis en expertise van Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank. Bank de Kremer helpt je overzicht te krijgen in wat je hebt, en kan hebben. Met Van Breda Car Finance zijn we verder ook een betrouwbare partner voor cliënten van grote autodealers.

www.bankvanbreda.be
www.bankdekremer.be
www.vanbredacarfinance.be

Welke jobs hebben we voor HIB-studenten?

  • Junior Software Engineer

Hoe solliciteren?

Je solliciteert online op jobs.bankvanbreda.be of via