Home » Partners » Exellys

Exellys

Sector IT Consultancy
Hoofdzetel Mechelen, Diegem
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Ja
Stagemogelijkheden Neen
Website www.exellys.com
Contact Exellys nv
Motstraat 32,
2800 Mechelen
tel: 03/78 48 28 88

Wie zijn we, wat doen we?

We zijn gespecialiseerd in het integreren van jong IT talent bij grote en middelgrote ondernemingen en bij Tech start-ups. Wij slaan de brug tussen de academische en de bedrijfswereld door het creëren van ‘de ideale incubator’ voor jonge IT professionals. Ons uniek START SMART-programma voorziet onze consultants van een passend en uitdagend project en omkadert hen maximaal door training en coaching op maat. Een sterke start en een steile leercurve gegarandeerd!

We zijn gespecialiseerd in de volgende domeinen:

  • Business Services: Project management, Service Delivery management, Business Analysis, Architecture
  • Software development: Java, .NET, Oracle, Mainframe, Web
  • Application Integration: BI, ERP, EAI, PLM, Document Management, Collaboration
  • Infrastructure: OS, Networking, Security, Storage, DBA

Welke jobs hebben we voor HIB-studenten?

Exellys consultants werken in strategische IT projecten in diverse sectoren zoals Finance & Insurance, Energy & Ultilities, HR services, IT consultancy, Pharma en Industry in de regio’s Brussel, Mechelen, Antwerpen, Gent en Leuven maar ook in internationale projecten binnen Europa. We zoeken ambitieuze, leergierige en sociaalvaardige kandidaten voor volgende uitdagende functies: Business Analist, Junior Service Delivery manager, Junior Project manager, IT Process consultant & Technical consultant

Starterstrajecten

START SMART programma

Wordt jij één van onze felbegeerde consultants?
Als IT Talent Integrator zijn we jouw partner in het nemen van de best mogelijke carrièrestart. Zonder vermijdbare fouten te maken of veel tijd te verliezen. Daar hoort de juiste keuze binnen een veelzijdig aanbod aan jobs en werkgevers bij, maar ook het verwerven van de juiste skills.

Elk jaar selecteren we voor onze klanten – stuk voor stuk topbedrijven – de sterkste en meest gedreven Young Graduates. Ons uniek START SMART-programma voorziet onze consultants van een passend en uitdagend project en omkadert hen maximaal door training en coaching op maat.

Training
Tijden je opleiding verwen je belangrijke kennis over verschillende technologieën en kennisdomeinen. Om je vlot te integreren bij de klant en te slagen in de bedrijfswereld ontbreekt het jou nog aan meer diepgaande kennis en specifieke competenties en vaardigheden.

Als Talen Integrators hebben we ruim tien jaar ervaring. Wetenschappelijk onderzoek en de praktijk hebben aangetoond dat een leerproces het beste resultaat oplevert als er verschillende didactische methodes gecombineerd worden. We omkaderen jou met classroom trainingen, computer based training, zelfstudie en uiteraard on-the-job training met je mentor en andere ervaren collega’s.

Om een IT project succesvol te kunnen opleveren, is technische kennis een essentiële voorwaarde. Bij Exellys kan je rekenen op een technisch trainingstraject dat op jouw maat wordt samengesteld en georganiseerd. Bovendien ondersteunen we onze consultants maximaal zodat ze zich kunnen certificeren in hun kennisdomein. Door regelmatig deel te nemen aan seminars blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Maar technische training is lang niet alles. Goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden zijn eveneens van cruciaal belang. Net zoals inzicht in project- en procesmethodologieën, IT architecturen en de business van de klant. Daarenboven moet je ook leren om je bewust te zijn van je kwaliteiten en ontwikkelingspunten. Het Exellys Academy programma brengt je deze consulting skills bij op een efficiënte, uitdagende en aangenamen manier en garandeert je een sterk versnelde carrièrestart.

Coaching
Om het potentiel van onze consultants te maximaliseren hebben we een eigen coaching methode ontwikkeld. Deze focust op drie essentiële domeinen: je project, je carrière en jouw talenten & competities. Tijden je traject geef en ontvang je regelmatig concrete feedback waardoor je snel en gericht progressie kan maken.

Exellys staat voor een integere aanpak die gebaseerd is op Talen-, Competentie- & Performance management. Je kan als consultant rekenen op een gestructureerde, transparante en vooral uitdagende begeleiding door een ervaren Exellys manager die fungeert als je persoonlijke carrière coach. Je mentor bij de klant helpt je met al je technische en praktische vragen over het project.

Hoe solliciteren?

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar . Je mag erop rekenen dat we je CV grondig screenen en snel en gepast zullen reageren.