Home » Partners » Atlas Copco

Atlas Copco

Sector Metaal
Hoofdzetel Boomsesteenweg 957, 2610 Wilrijk
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Ja
Stagemogelijkheden Ja
Website Atlas Copco: Home of industrial ideas – Atlas Copco België 
Contact  

Wie zijn we?

Waar denk je aan als je ‘Atlas Copco’ hoort? Mocht je ons al kennen, zal het eerste woord dat in je opkomt waarschijnlijk ‘Compressoren’ zijn.
Maar eigenlijk doen we veel meer dan dat. We zijn de nummer één op het gebied van hogedruk- en lagedrukcompressoren, generatoren, vacuümpompen en heel wat ander industrieel materiaal.
We maken deel uit van de Atlas Copco Groep, een Zweedse multinational die dit jaar 150 kaarsjes mag uitblazen, en samen zijn we voortdurend op zoek naar een betere manier.
Daarbij ligt onze focus op veiligheid, kwaliteit, efficiëntie, optimale prestaties en natuurlijk duurzaamheid.
Wil jij deel uitmaken van ‘The Home Of Industrial Ideas’? Bezoek ons dan op het Speeddating event van IMBIT en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Atlas Copco Team!

Welke jobs bieden we aan?

Welke jobs bieden we aan HIB’ers?

Aangezien Atlas Copco Airpower in Wilrijk het hoofdkantoor is van de Compressor Technique Business Area van Atlas Copco Group, beweegt er veel binnen de organisatie.
Hierdoor zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s in verschillende domeinen. We kunnen dan ook
niet wachten om jouw enthousiasme en ideeën te ontdekken!
Maar wat zijn nu de specifieke opportuniteiten voor HIB’ers?

  • Aankoop
  • Logistiek Ingenieur
  • Data Analyst
  • BI Developer
  • ….

Mogelijkheden voor studenten:

Ben je momenteel niet op zoek naar een vaste job? Geen probleem! Atlas Copco gelooft ook in het talent van morgen. Daarom bieden we je graag een traject aan dat volledig afgestemd is op jouw interesses én beschikbaarheid. Stage? Thesisonderzoek? Vakantiewerk? Young Talent programma? Alles is mogelijk. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op via 

Wat hebben we te bieden:

Interesse om bij Atlas Copco te komen werken en wil je graag weten wat we jou te bieden hebben?
Mocht je bij ons starten, zal je, eerst en vooral, deel uitmaken van een Zweeds bedrijf met een sterke familiale sfeer. We geven om onze klanten én het milieu, maar onze werknemers zijn het allerbelangrijkste.
Daarnaast zit je, als werknemer van Atlas Copco, achter het stuur van jouw eigen carrière. Vanaf jouw eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen die je wegwijs zal maken in de organisatie.
Het is echter aan jou om initiatief te nemen en kansen te creëren. Wil je richting een specifek domein? Wil je graag in het buitenland werken? Heb je de ambitie om een leidinggevende verantwoordelijkheid te krijgen?
Alles is mogelijk! Atlas Copco is een omgeving waarin je jouw vaardigheden dagelijks kan ontwikkelen, met respect voor jouw work-life balance. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk brutosalaris en tal van extralegale voordelen.

Hoe solliciteren?

Interesse? Solliciteer dan op de vacature van jouw keuze via onze website: Overzicht van vacatures – Atlas Copco België.
Daarnaast kan je ook spontaan solliciteren door een e-mail te sturen naar