Home » Datashift

Datashift

bedrijfsnaamDatashift
sectorData consultancy
hoofdzetelMechelen
mogelijkheid tot werken in het buitenland?Geen fulltime tewerkstelling in het buitenland. In het kader van projecten is werken in het buitenland af en toe wel mogelijk
stagemogelijkheden?Vanaf 2023
websitehttps://www.datashift.eu/
contact (sollicitaties studenten)

wie zijn we, wat doen we?

Datashift is een consultancy bedrijf met een hele duidelijke focus op data. Enkel data? Ja maar dan wel in al zijn facetten en steeds vertrekkende vanuit wat er nu echt toe doet. Wat brengt er waarde? Waar maken we met data echt het verschil? Met andere woorden, we vertrekken steeds van de business vraag en business waarde. Door op deze manier nauw samen te werken met onze klanten, ontstaat dan ook de typerende vertrouwensband.

We onderscheiden in onze service 3 data domeinen waarin we onze klanten bijstaan: Business Intelligence, Data Governance en Data Science & Engineering. En dit van advies tot en met de implementatie.

Deze andere manier van aanpak en positioneren is ook ons succes. We zijn een zeer snel groeiende “scale-up” in het belgische landschap. Wat opmerkelijk is, is dat deze groei er één is die samen en door onszelf gerealiseerd wordt. Dat betekent dat iedereen die bij Datashift werkt hier actief een rol in heeft. Als jong bedrijf met jonge mensen, betekent dit dat je van meet af aan veel verantwoordelijkheid krijgt. Niet alleen op project bij de klant, maar ook intern bij Datashift. Je groeit dus echt mee, samen met Datashift. Daarom staat ons team in elk aspect van onze werking centraal. Kennis en technologieën zijn cruciale hulpmiddelen, maar het zijn onze mensen die het verschil maken. Door het structureel ondersteunen van onze mensen en te streven naar non-stop learning door elkaar te helpen en van elkaar bij te leren, blijven we de lat voor onszelf hoog leggen om steeds de best mogelijke resultaten te bereiken. Dit in een open en productieve sfeer van kameraderie!

Welke Jobs Hebben We Voor HIB-Studenten?

  • Business & Technology Analyst
  • Junior Data Engineer

Starterstrajecten

Elk jaar in september starten onze Young Graduates in ons Datashift bootcamp. Dit is een opleiding van 3 weken, gemaakt en gegeven door onze eigen mensen, waarin de Young Grads de basis van BI, Data Governance en Data Science aangeleerd krijgen en waarin ze klaargestoomd worden voor hun eerste rol in één van onze projectteams.

Hoe solliciteren?

Solliciteer via https://www.datashift.eu/ of via mail naar