17 juli 2015

AE

Het logo van AE

Sector Business & IT Consultancy
Hoofdzetel Leuven (Klanten vooral in Brussel, Antwerpen en Gent)
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Beperkt
Stagemogelijkheden Beperkt
Website www.ae.be/juniors
Contact http://jobs.ae.be/

Werken bij AE

ae-job

AE is een consultancy-organisatie die haar klanten helpt om hun competitieve positie in een steeds groeiendedigitale wereld te versterken. We doen dit door hun business-activiteiten en ICT-diensten te aligneren via best practices voor software-architectuur en methodologie. En door samen met de klant nieuwe en innoverende business modellen uit te werken en te implementeren.

ae-job2

Als Great Place to Work™ slaagt AE erin om zelf een bedrijfscultuur te voeren die aansluit bij de noden van zelfsturende teams. Kennisdeling, vorming en engagement staan centraal, waardoor we elkaar steeds vooruit stuwen met innoverende technologieën en methodes.
Zo kunnen we echt waarde creëren bij onze klanten.

Wat doe je als analist bij AE?

Na een intensieve opleidingsperiode in de AE-methodologie werk je samen met onze klanten en andere AE’ers op uitdagende projecten.

  • Je stapt mee in projecten bij onze klanten om hun bedrijfsprocessen en hun interacties met de buitenwereld te optimaliseren, innoveren en te automatiseren.
  • Je brengt stakeholders samen, verzamelt, analyseert en interpreteert requirements en komt zo tot een passende oplossing waar de verschillende partijen zich achter kunnen zetten.
  • Je maakt eventueel de vertaling naar user requirements, functionele specificaties (use cases, user stories …) en/of een duidelijk procesmodel van de business van de klant. Of je spitst je meer toe op service design en het uitwerken van customer journeys.
  • Je hebt een belangrijke brugfunctie tussen business en IT.

Analisten proeven in het begin van hun traject bij AE meestal van verschillende contexten, waarbij ze zowel in aanraking kunnen komen met analyse binnen “digital” projecten (service design, customer journeys), Information Management, Business analyse, Functionele analyse of analyse binnen een integratiecontext. Afhankelijk van je interesse en die ervaringen, bepaal je zo zelf verder je groeipad.

Starterstrajecten en internships

AE investeert graag en succesvol in jonge mensen. Ook in 2017 zal AE een aantal juniors aanwerven die AE verkiezen om hun loopbaan uit te bouwen.

Hoe solliciteren?

Interesse? Neem dan gewoon even contact op via mail of telefoon, stuur je CV door en dan plannen we een verkennend gesprek in.

Ontdek onze carrièremogelijkheden ook op www.ae.be/juniors.

Contactinformatie:
Ilse Verplaetse
0472/51.60.46
Interleuvenlaan 27b, 3001 Heverlee