Home » Partners » AE

AE

Sector Business & IT Consultancy
Hoofdzetel Leuven (Klanten vooral in Brussel, Antwerpen en Gent)
Mogelijkheid tot werken in het buitenland Beperkt
Stagemogelijkheden Beperkt, maar er mag altijd contact worden opgenomen bij interesse
Website www.ae.be/juniors
Contact http://jobs.ae.be/

Werken bij AE

Wij zijn een business & ICT consultancy organisatie die haar klanten helpt bij het realiseren van hun strategische doelstellingen in de digitale wereld. We doen dit door mee te denken met onze klanten, hun uitdagingen te begrijpen, hen te helpen innoveren in de diensten die ze in de markt willen zetten en mee te bouwen aan de technologie die daarvoor nodig is. Vanuit het consultancy aspect helpen we ook de interne processen van onze klanten te verbeteren.

Daarnaast zijn we binnen onze AE Studio ook bezig met het bouwen van onze eigen producten. Vanuit AE Studio helpen we klanten om de juiste strategie te definiëren, digitale oplossingen te bouwen en bieden kwalitatieve ondersteuning en diensten op lange termijn.

Sinds 2011 mogen we ons bij AE jaar na jaar een Great Place to Work noemen. Naast onze klantgerichte mindset vinden we het uiterst belangrijk om de verbondenheid en samenwerking tussen onze collega’s te versterken. AE’ers helpen elkaar. Kennisdeling, vorming en betrokkenheid zijn bij ons dan ook dagelijkse kost. We helpen je om jouw persoonlijke doelstellingen te definiëren en ondersteunen je in jouw groei. Zo neem je jouw carrière in eigen handen en evolueer je in de richting die jij voor ogen hebt.

Wat doe je als analist bij AE?

Word de brug tussen business en IT

Jouw avontuur binnen AE start met het AE-apprenticeship! Dit is ons opleidingsprogramma waarin AE’ers hun ervaringen en skills delen met nieuwsgierige schoolverlaters zoals jou. Na een intensieve opleidingsperiode ben je helemaal ingewerkt in onze AE-methodologie en best practices. Je bent klaar voor je eerste opdracht als consultant of in de AE Studio.

  • Requirements van businessprocessen en/of applicaties verzamelen, analyseren en communiceren, zijn zaken waar jij in wil groeien
  • Je bent dé schakel tussen de business van de klant en het development team
  • Je hebt een diploma Handelsingenieur (in de beleidsinformatica) op zak

 

Samen met je coach stippel je gaandeweg het pad uit dat perfect bij je past. Dit kan gaan van functionele analyse, business analyse, information management tot quality assurance, security analyse, project management, …

Natuurlijk werven we ook technische consultants en software engineers aan. Moest je als HIR/B toch de code in de vingers hebben, check dan zeker onze website!

Hoe solliciteren?

Wil je meer te weten komen over werken bij AE? Neem dan gerust even contact op en dan plannen we een verkennend gesprek in.

Ontdek onze carrièremogelijkheden ook op AE/Young graduates

Contactgegevens:

Elise Ganne

0471/34.14.82

Interleuvenlaan 27b, 3001 Heverlee