Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HIB Tournée 3.0

13 februari - 16 februari

€290

Eindelijk na lang wachten onthullen we de bestemming van de reis. Dit jaar gaan we naar het prachtige VIENNA! Met haar mooie gebouwen en gemoedelijke sfeer is de hoofdstad van Oostenrijk een ideale setting voor onze derde HIB Tournée. Nu hoor ik jullie al denken, wat gaan we daar doen buiten schnitzel en sachertorte eten? Voorlopig gaan we nog niet te veel details vrijgeven maar naar goede oude IMBIT-gewoonte is er een goede combinatie van bedrijfsbezoeken/workshops, de nodige ontspanning om de stad te verkennen (inclusief pretpark) en natuurlijk een pubcrawl.

Daarnaast is er ook nog volgende PRAKTISCHE INFO meegeven:
Onze vlucht vertrekt 13 februari om 6u55 in Zaventem, wat maakt dat we vroeg vertrekken in Antwerpen. De exacte uren voor de bus volgen nog. We weten dat het vroeg is om de vertrekken, maar zo kunnen jullie optimaal van Wenen genieten. Zondagavond stijgen we om 18u op in Wenen, waardoor we tegen 20u terug in Zaventem staan. Daar komt de bus ons oppikken en brengt deze ons terug naar Antwerpen zodat iedereen die moet nog zeker met de trein of bus thuis geraakt.

Het volgende wat jullie zich ongetwijfeld afvragen is, wat kost dat feestje nu? Voor €290 kunnen jullie meegenieten van al het moois dat Wenen te bieden heeft. In deze prijs zit al het vervoer van en naar, maar ook in Wenen zelf in. Ook de workshops zijn inbegrepen in de prijs en natuurlijk zouden we IMBIT niet zijn als we geen leuke extraatjes voorzien zoals o.a. een gezellig etentje. Aahja daarover gesproken, ik heb ook gehoord dat er ontbijt op bed geserveerd wordt 😉

IN T’ KORT:
WAT? HIB Tournée 3.0 naar Vienna
Wanneer? Donderdagochtend 13 februari (Vertrek Astridplein) tot zondagavond 16 februari (aankomst Astridplein)
Prijs? 290 euro
Inschrijvingslink? https://forms.gle/ByLxUtStFtqhkJzg8

Gegevens

Begin:
13 februari
Einde:
16 februari
Kosten:
€290

Locatie

Wenen
Wenen, Oostenrijk + Google Maps