oktober 3, 2015

Sport: een gezonde geest in een gezond lichaam

IMBIT is actief in de welbekende Antwerp Students League. Dit is de grootste Antwerpse studentencompetitie, die gespreid is over het hele academiejaar. Onze club neemt deel aan Voetbal Outdoor (Gemengd), Zaalvoetbal Heren en Volleybal.

Voor alle sporten waarin IMBIT actief is, zijn we steeds op zoek naar sportieve dames en heren. Als je zin hebt om eens te proberen, kan je altijd contact opnemen met onze sportverantwoordelijke op . Wie weet ben jij wel de persoon die wij nog nodig hebben op het veld!

 

Outdoor veldvoetbal


De Outdoor Veldvoetbalcompetitie is al jarenlang het paradepaardje van de ASL. Ook IMBIT stelt elk jaar een zo sterk mogelijke ploeg op van zowel jongens als meisjes (2 meisjes verplicht). We kunnen u garanderen dat enthousiastelingen die deel willen uitmaken van dit team met open armen ontvangen worden.

Natuurlijk hoef je niet sportief te zijn om deel te nemen aan de sportactiviteiten. We verwelkomen even graag vurige supporters. IMBIT zorgt voor het nodige supportersmateriaal, jullie mee met ons voor de sfeer! Hieronder zie je een tabel met de komende voetbalwedstrijden. Deze gaan steeds door op de Wilrijkse pleinen (Vogelzanglaan, 2020 Antwerpen).

 

Datum 01/10 – 20:50 08/10 – 20:50 15/10 – 21:50 22/10 – 21:50 3/12 – 20:50
Opponent Magistra

AYO

PSW Socio-Economica & PTP & Hollandia Bovis Grafica
Uitslag 2-2 Gelijkspel 0-0 Gelijkspel 2-0 Gewonnen 6-1 Gewonnen

Volleybal

Volleybal is de sport van het tweede semester. Dit wordt gespeeld op de stadscampus zelf, in de sporthal aan de Agora. Makkelijk te bereiken voor zowel de spelers als de supporters. Ook hier geldt hetzelfde principe als bij de Outdoor Voetbal: Wij zorgen voor supportersmateriaal, jullie mee met ons voor de sfeer!
Zin om je dit jaar bij het team te voegen? Stuur dan snel een mailtje naar en blijf op de hoogte van de aankomende wedstrijden. Op de eerste plaats komt uiteraard plezier, maar we willen het ook zo ver mogelijk schoppen in de ASL indoor competitie!

Zaalvoetbal Heren

De Zaalvoetbal competitie vindt steeds plaats in het eerste semester. Jaarlijks zorgen wij ervoor dat IMBIT weer klaar staat met een sterke ploeg van enthousiaste heren. De wedstrijden vinden steeds plaats in de sporthal van de Agora, een centrale locatie voor spelers en supporters die zich voor de sport engageren. Wij voorzien steeds voor iedereen IMBIT outfits, enkel jij moet zorgen voor een eigen sportpas die je toegang geeft tot de sporthal. Ben jij een fervente voetballer of kan je gewoon niet stilzitten? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen en een van onze matchen mee te spelen.