Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IMBIT & Dockflow Workshop: Tussen business en IT – 3 jaar HIB in de praktijk

23 maart: 19:00 - 21:00

Na vijf (of meer) jaar studiewerk over de wereld tussen bussiness en IT, lijkt het alsof de HIB’er louter theoretische en abstracte kennis heeft opgebouwd. De integratieproef vormt het bruggetje naar een traineeship, die (eindelijk) toont hoe de échte bedrijfswereld werkt. Het wordt waarschijnlijk zelfs duidelijk waarom iemand ooit die COBIT-processen terug zou vastnemen in de praktijk. Heb je echter interesse om toch al voor je integratieproef eens te proeven van waar het eigenlijk op slaat, dan moet je toch maar eens luisteren waar Michiel, de Team Lead van Dockflow, over praat!
Hij vertelt over zijn ervaringen 3 jaar na het afstuderen. Hij startte Dockflow, waar hij samen met het interne team en industriële partners innovatie waarmaakt door het inzetten van technologie. In de workshop hebben we het over de theoretische kennis uit de lessen, en hoe of waar die wel degelijk toepasbaar is geweest: BPMN, Class Diagrams, COBIT/ITIL, project-management, koppeling en cohesie, Scrum & Agile, CICD, blockchain & IoT. We bespreken dit a.d.h.v. een aantal cases die bij Dockflow als groeiende startup en als SaaS-ontwikkelaar actueel zijn.
Voor de start van het evenement, zal er ook nog een bevestigingsmail uitgestuurd worden waarin de link naar het online platform en nog verdere info staat.
Schrijf je zeker in met deze link:
https://forms.gle/7sDed89ZMHj54uH29
==> IN’T KORT <==
WAT? Workshop: Tussen business en IT – 3 jaar HIB in de praktijk
WANNEER? Dinsdag 23 maart 19:00-21:00
WAAR? Vanuit uw zetel!

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
19:00 - 21:00
Site:
https://www.facebook.com/events/859301784634796